Slip for skidt i butikken, klinikken eller på kontoret

0 Comments

Hvis du har en butik, en klinik eller et kontor, så kommer der nok mange mennesker igennem hver dag. De slæber alle lidt skidt med ind. Det kan blive til meget skidt i løbet af en dag og endnu mere på en uge. I stedet for at bruge al din værdifulde tid på rengøring, så kan du lette det lidt for dig selv. Læg nogle måtter på gulvet. Så kan kunder eller klienter tørre deres fødder af, før de går helt ind. Det vil give dig et meget renere rum, fordi det meste af skidtet bliver tørret af i måtten. Der findes nogle gode måtter, som du vil blive glad for. Du kan både få måtter til udendørs og indendørs brug. Der er også flere størrelser og farver at vælge imellem. Se mere her.

Kunderne vil se en ren butik

Det er en udfordring med kunder. De vil gerne se en ren butik, men de slæber selv skidtet med ind. Du er nødt til at holde skidtet nede, så kunderne gider komme. Men hvis der kommer flere kunder, kommer der også mere skidt. Det er ikke nemt. Der er nogle tiltag, der kan gøre det nemmere for dig. Det er blandt andet at lægge en måtte ved døren. Hvis der bare ligger en måtte, behøver du ikke at opfordre kunderne til at tørre deres sko af i den. De fleste vil gøre det helt automatisk. Vi er vant til at gøre det. Der skal dog være en måtte. Med noget så enkelt som en måtte kan du sørge for, at dine kunder kommer til en renere butik. De vil blive glade for at komme hos dig, fordi der altid ser pænt ud. Du vil fremstå mere professionel, og dine kunder vil have mere lyst til at være i din butik end i konkurrentens beskidte butik.

Gør det nemmere for dig selv

Med en måtte ved døren forebygger du meget skidt i butikken, i klinikken eller på kontoret, og du gør opgaven med rengøring nemmere. Det meste af det skidt, der sidder på folks sko, bliver ikke slæbt med ind. Der bliver simpelthen mindre beskidt. Du kommer ikke til at slippe helt for at gøre rent. En måtte kan dog lette opgaven meget. Du kan sørge for at ryste måtten ofte, men så kan du støvsuge med lidt længere mellemrum. Din rengøring bliver nemmere. Rengøring bør ikke fylde så meget i din hverdag. Det skal dog gøres. Med lidt god forberedelse – som fx en måtte ved døren – behøver du ikke at bruge helt så meget tid på rengøring. Du kan bruge mere tid på at betjene kunder, hjælpe dine klienter og løse de andre opgaver, der ligger og venter på dig.