Renover din faresti – her er hvordan

0 Comments

En faresti er ofte udsat for meget slitage af grise, og derfor er det nødvendigt at renovere den med jævne mellemrum, hvis den skal vare længe. Det er dog ikke alle, der ved præcis, hvordan man gør. Derfor har vi lavet en lille guide, så du selv kan komme i gang med at renovere din faresti.

Fjern dyrene og deres efterladenskaber

For det første skal du fjerne dyrene og deres efterladenskaber. Du kan f.eks. tage en kost og fjerne alle de efterladenskaber, som dyrene har lavet. Dette er selvfølgelig vigtigt inden man kan komme i gang med at renovere gulvene af dine farestier.

Overvej hvilken overfladebehandling du ønsker

Det andet som du skal tænke på, er nemlig hvilken overfladebehandling du ønsker. Dette er vigtigt at tænke over, da en god overfladebehandling kan holde i mange år. Hvis du vælger en overfladebehandling, som ikke er særlig god, kan det være, at du skal renovere din faresti igen inden for en overskuelig fremtid. Her bruges der som oftest enten flydemørtel eller epoxy, da de er de mest holdbare i denne sammenhæng. Eksempelvis så vil en højstyrkemørtel S-105-2 eller en Kempox 4915 epoxy være at anbefale, da de er særligt holdbare og nemme at arbejde med.

Få hjælp af en professionel til at renovere

Hvis du ikke selv vil gå i gang med at renovere din faresti, så er det en god idé at få hjælp af en professionel til dette. Der er mange, der kan hjælpe dig med at renovere din faresti, hvorfor det ikke skulle være svært at finde dem. Det er dog vigtigt, at du får hjælp af nogle, der både kan udføre arbejdet og som har den nødvendige viden om dette arbejde. På den måde kan du nemlig være sikker på, at din faresti bliver renoveret korrekt.

Hvor kan du købe overfladebehandlingen henne?

Hvis du har brug for at vide, hvor du kan købe overfladebehandlingen henne, kan du finde den hos Kemtek. Kemtek er en virksomhed, hvor man kan købe epoxy. Der er en afdeling af Kemtek, der er specialiseret i epoxy, der hedder Kemtek Teknik, som du kan finde på nettet. De kan hjælpe dig med at finde den overfladebehandling, der passer til dine behov.

Konklusion

Det er vigtigt, at du sørger for at renovere din faresti med jævne mellemrum. Der kan gå lang tid imellem, at du skal renovere den, hvis du vælger den rigtige overfladebehandling, når du renoverer den. Det er derfor vigtigt, at du tænker over hvilken overfladebehandling, du ønsker til din faresti, inden du kommer i gang med at renovere den.