Få styr på ejendommen uden du selv løfter en finger

0 Comments

Det er rart at have en ejendom, som man lejer ud. Det er nemlig en god måde at tjene lidt ekstra penge med minimalt arbejde involveret. Der er dog arbejde involveret med vedligeholdelse af ejendommen. Læs med her og se hvordan du også kan slippe for dette.

Få nogen til at klare de ydre facader

Det er især de ydre facader som man som ejendomsejer skal have styr på. Alt efter den måde du udlejer ejendommen på, så vil lejerne selv tage sig af den indvendige vedligeholdelse. Af den grund er det mere relevant for dig at kigge nærmere på mulighederne for at hyre fliserens og algebehandling. Du vil typisk have ret mange b2b-firmaer, som du kan finde til at klare dette arbejde for dig. Det kommer dog naturligvis lidt an på, hvor ejendommen befinder sig henne i landet eller i verdenen. Undersøg hvilke muligheder du har lokalt først og fremmest – først derefter kan det være aktuelt at kigge lidt længere væk. Det er trods alt også begrænset, hvor langt firmaet og dets arbejdere har lyst til at rejse for at hjælpe dig med at tage dig af ejendommen. I samme omfang kan du begynde at lede efter firmaer, som kan komme og tage sig af de grønne arealer omkring bygningen og pudsning af vinduer. Her vil det igen komme lidt an på den måde du har udlejet ejendommen på, men grundlæggende vil ting som dette også høre ind under dit ansvar som ejendomsejer.

Den daglige rengøring

Dernæst er der den daglige rengøring, som det kan være at du skal hyre nogen til at tage sig af. Hvis du udlejer en privat bolig, så er det ikke så aktuelt, da lejerne typisk selv vil klare dette. Men hvis du udlejer for eksempel til et firma eller lignende, så kan det sagtens være at du skal stå for dette også. Men det kommer nu engang igen an på den aftale du og lejer har sammen. Prøv derfor lige at kigge kontrakten imellem jer igennem for at genopfriske din hukommelse. Du kan eventuelt aftale med lejer at du finder et godt firma, så længe udlejer er den der (delvist) betaler for regningen. Her er det også en god ide at undersøge markedet lidt nøje, før du blot hyrer et firma. Husk på at både prisen og anmeldelserne skal være gode.