Byg dit drømmehus i naturskønne omgivelser i Nordjylland

0 Comments

Er du og din partner blandt de mange par, der lige nu er på udkig efter ledige byggegrunde nær Aalborg? Så er Tofthøjen i Storvorde måske noget for jer.

 

Beliggende kun 20 minutters kørsel fra Aalborg med udsigt over landskabet og udsyn til den smukke Limfjord, er Tofthøjen et særdeles attraktivt sted for dig, der gerne vil have det bedste fra begge verdener inde for rækkevidde.

Ny udstykning af byggegrunde

Lige nu er der helt eksklusivt 40+ grunde til salg i Storvorde i det populære Sejlflod-område. Uanset om man er byggeinteresseret eller ej, er det et område, der er værd at besøge, hvis man trænger til frisk luft og et lille afbræk fra hverdagen i byen.

 

For der er en frihed og en ro forbundet med de brede vidder og det kuperede terræn, og duften fra fjorden er med til at forstærke oplevelsen af sindsro.

 

Forestil dig at vågne til den stemning hver eneste dag. Forestil dig, at du komme hjem fra en lang dag på arbejde til den stemning hver eneste dag. Og forestil dig de mange kvalitetstimer, du har i vente i det hus, du selv har været med til at designe og bygge?

 

Dét er drømmen, hva’?

Gode grunde til at bygge på Tofthøjen

Tofthøjen har en lang række kvaliteter, der gør stedet attraktivt at slå sig ned. Omgivelserne er i sig selv et unikt selling point, men også selve udstykningen af grundene gør, at bebyggelsen ikke føles tæt og indelukket ift. andre nybyggerområder.

 

Derudover er Storvorde en by i rivende udvikling, og selvom det er en mindre landsby, er der stadig masser af aktiviteter, foreningsliv, indkøbsmuligheder, institutioner og meget mere.

 

Med andre ord er der alt, hvad man har behov for i hverdagen, og har man børn eller planer om at få dem, er Storvorde et godt og sikkert sted at være både barn, ung og voksen.

 

Har man endelig behov for at der skal ske lidt mere, så ligger Aalborg som sagt kun 20 minutters kørsel væk. Det betyder, at du let kan komme til gode shoppingmuligheder, koncerter, teater og events, samt komme ud og nyde en god middag eller svinge de gamle mormor-ben på et af Gadens mange diskoteker.

Og så var der prisen

Vi skal naturligvis ikke forsøge at danse uden om det faktum, at nybyggeri kan være en omkostningsfuld affære. Det kræver ressourcer – især hvis alle ens drømme og ønsker skal indfries. Der, hvor økonomien bliver interessant, er dog, når man holder priserne på Tofthøjen oppe imod priserne på tilsvarende i Aalborg.

 

For de 20 minutters transporttid gør en væsentlig forskel, og er man klar til at rykke fra byen og ud i den friske luft, frigives der automatisk flere midler til selve byggeriet og indretningen af huset.

 

Så gør dig selv den tjeneste at tage din partner under armen og oplev Tofthøjens magiske tiltrækningskraft – måske det er hér, I skal bo.